Проверка на достапност по домен Се започнува со избор на совршен домен...

TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
com.br 1 R$ 70,00 R$ 70,00 R$ 70,00
org.br 1 R$ 70,00 R$ 70,00 R$ 70,00
net.br 1 R$ 70,00 R$ 70,00 R$ 70,00